Mr. J.B. Kanweg 19 blues@whitemooreprojects.nl
9439 TG Witteveen
15 November

restaurant de Ar Westerbork

Dave Warmerdam Band

Dave Warmerdam Band 

bestaat uit 5 jonge muzikanten die een passie voor de blues en jazz delen. Met elkaar weten ze geweldige uitvoeringen te brengen van aloude en bekende bluesclassics, maar ook de eigen nummers mogen er zeker zijn. 
Het lukt deze band moeiteloos verschillende stijlen en sferen te combineren tot een sound die ook een jonger publiek aanspreekt. De huidige show van de band is een reis door de tijd van blues en jazz. Respect voor hoe het was maar ook ruimte voor vernieuwing en eigen interpretatie. Deze band is een must voor de liefhebber van blues, jazz en fusion.

Waar: Restaurant de Ar, 
Hoofdstraat 42, 9431 AE Westerbork
Wanneer: 15 november 2019
Aanvang: 21.00 uur


https://nl-nl.facebook.com/davewmusic/

Peter Struijk en Alex jr.

Peter Struijk
werd op 28 maart in Gouda geboren. Hij groeide op in en rond Den Haag. Als kind bezocht hij de lokale jazzclubs met zijn ouders, die hij aanvankelijk haatte, maar in de loop der jaren leerde waarderen. Al op jonge leeftijd begon hij op piano maar na een tijdje toen zijn oudere broer hem zijn eerste echte gitaar gaf, werd er een nieuwe liefde geboren! Peter werkt als muzikant, leraar en producer. Voor zijn debuut soloalbum "Human Ways" uit 2009 nam hij met zijn oude vriend de legendarische Chicago blues-zanger Tail Dragger op, met wie hij ook vaak het podium deelde op bluesclubs in de "winderige stad" Chicago, VS

https://www.peterstruijk.com/

Reactie's